Helicopter- en dronevliegen

Zoals wel duidelijk wordt als je deze weblog wat uitgebreider leest is het vliegen met modelhelicopters een van mijn hobbies geweest. Dit heeft een tijd op een laag pitje gestaan, maar sinds februari 2018 is radiografisch bestuurd vliegen weer terug, maar nu in de vorm van vliegen met een DJI Spark quadcopter drone.

Ik heb nog niet echt iets gepubliceerd op mijn weblog over dronevliegen (mijn weblog is een beetje doodgebloed sinds 2012), maar dat kan nog wel eens gaan veranderen. In ieder geval is er op mijn YouTube-kanaal al best wel veel te vinden dat ik met mijn drone gefilmd heb.

Zie de ‘modelvliegen’ categorie voor alle posts die hierover gaan. Ook op mijn Engelstalige weblog staat wat informatie die helicopter gerelateerd is, waaronder informatie over de bouw van de Windows Phone 7 telefoonapplicatie voor de wereldkampioenschappen stuntvliegen.

Enkele posts op deze Nederlandstalige weblog bevatten een of meer filmpjes van mijn helicopter. Deze filmpjes zijn ook allemaal achter elkaar te bekijken via de playlist die ik op YouTube heb aangemaakt hiervoor.

Direct sinds 31 december 2020 voldoe ik aan de nieuwe Europese droneregels nadat ik daarvoor al zoveel mogelijk moeite gedaan heb om aan de daarvoor geldende regels in Nederland en Duitsland voor amateurvliegers te voldoen:

Een reactie op Helicopter- en dronevliegen

  1. Pingback: Voorjaar = begin drone-seizoen | Purgamentum init, exit purgamentum.

Plaats een reactie