Daar komen de Developer Days weer!

Kijk, op http://devdays.smartsite.tamtam.nl/ stond een tijdelijke versie een tijdje geleden, maar nu is http://devdays.nl/ zo te zien echt online met informatie. Het programma is er te vinden en er zijn kaarten te bestellen voor 28 en 29 mei aanstaande in Den Haag. De EarlyBird korting loopt tot 10 april.
 
Site ziet er goed uit, vind ik. Je kunt je registreren voor een persoonlijke touch. Hierbij wordt je gravatar gebruikt (ook voor sprekers in de sprekersinfo geldt dat) en kun je de RSS feed van je eigen blog toevoegen om je blog posts met tag DevDays2009 deel van de site te laten maken. Ook kun je een persoonlijke agenda voor de beide dagen samenstellen. Geen geklooi met strepen met pen op een papieren printje met alle sessies meer dus. 😉
 
See you 28/29 mei?
Advertenties

Over peSHIr

Online busy-body
Dit bericht werd geplaatst in DevDays. Bookmark de permalink .

2 reacties op Daar komen de Developer Days weer!

  1. Jarno zegt:

    Mmm, lijkt er echt op dat http://devdays.smartsite.tamtam.nl/ een foutje was en dat deze site binnenkort (?) nadat de bugjes eruit zijn op http://devdays.nl voor \’t eggie zal verschijnen. We moeten dus nog even geduld hebben blijkbaar. Hij staat nu namelijk overduidelijk op "Under Construction". Zodra dit veranderd zal ik linkjes in bovenstaande blogpost wel aanpassen naar de uiteindelijke locatie, want die doen het natuurlijk allemaal ook niet (meer) nu.Ben benieuwd of ik mijn al aangemaakte profiel en agendakeuze terug zal vinden in de uiteindelijke live site of niet…?

  2. Jarno zegt:

    Wel jammer dat de site zoals hij nu live is nog steeds bij het toevoegen/verwijderen van een een sessie op vrijdag aan je persoonlijke agenda terugspringt naar donderdag… 😦 Hopelijk wordt dat snel opgelost, dames en heren van Tam Tam?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s