Snelweg door onze wijk? Echt niet!

Vandaag kwam ik toevallig via-via terecht bij Natuurlijk!Vleuterweide. Ik had al wel gehoord van de mogelijk plannen voor een nieuwe wegverbinding tussen Utrecht Noord en de A12 richting Harmelen, maar hiermee werd dat alles wel erg concreet ineens. Kijk maar:

 

Ik ga eens gauw die Startnotitie Ring Utrecht uitprinten en doorlezen. En er staan wat data in mijn agenda: 5 januari de informatieavond van stichting Natuurlijk!Vleuterweide in ons wijkcentrum, en 8 januari een van de informatiemarkten over de startnotitie. Ik wil hier zeker van op de hoogte blijven!

Advertenties

Over peSHIr

Online busy-body
Dit bericht werd geplaatst in Huis. Bookmark de permalink .

4 reacties op Snelweg door onze wijk? Echt niet!

 1. Jarno zegt:

  Het was onverwacht (?) overweldigend druk op de informatieavond. Zo druk dat ik de presentatie niet heb kunnen bijwonen. Erg jammer, maar ook positief nieuws: http://www.deweekkrant.nl/artikel/2009/januari/06/overweldigende_belangstelling_informatieavond_snel

 2. Jarno zegt:

  Zie ook http://www.vananaarbelachelijk.nl/ (en de presentatie van 5 januari staat online op natuurlijkvleuterweide.nl)

 3. Jarno zegt:

  De informatiemarkt/hoorzitting op maandag 12 januari is erg druk bezocht: in geheel het informatiecentrum Leidsche Rijn was geen vloer meer te zien! Zie bijvoorbeeld http://www.hartvannederland.nl/programmagemist/20090112L, vanaf ongeveer 6:30, voor een impressie van de avond. Het bevoegd gezag dat aanwezig was zat er niet vrolijk bij. Ben benieuwd naar de officiele reactie die we na 30 januari kunnen verwachten. Ben je ook tegen? Laat je mening weten via http://www.inspraakpunt.nl/projecten/procedures/startnotitieringutrecht2008.aspx voor 30 januari!

 4. Be zegt:

  Is het nu van de baan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s