De verhuizing is een feit

Ok, we hebben nog een hoop te doen, maar gisteren hebben we alles rommel uit de container in het huis gezet, kasten weer in elkaar gezet, en op allerlei andere manieren druk geweestr. Uiteindelijk zijn we ’s avonds laat de poezen uit IJmuiden gaan ophalen en hebben we met z’n viertjes voor het eerst in ons nieuwe huis geslapen.
 
Alle spullen waren afgelopen woensdag op onze matrassen na al ingeladen, zodat we gisteren eigenlijk de hele dag hadden om uit te laden en in huis bezig te zijn met inrichten. Dat was wel heel fijn. Ik had woensdag gedurende de dag enkele weblog entries met foto’s verstuurd vanaf mijn telefoon, maar die zijn nooit aangekomen; mogelijk door de recente upgrade van MSN Space (nu Live Spaces).
 
Nu zijn we ontzettend brak en gaan we maar eens kijken of we nog iets gaan doen vandaag en zo ja wat dan precies. De keuken moet eigenlijk al wel een beetje ingeruimd zodat we die in ieder geval voorlopig kunnen gebruiken. TV/DVD/etc. aansluiten en instellen is misschien wat. Of de Bestå boekenkasten en opzetkasten (2 van ieder) vast in elkaar zetten, zodat we bij het uitzoeken van een van de vele dozen vol boeken de uitgezochte exemplaren die we willen houden direct op hun plek zouden kunnen.
 
Genoeg te doen dus, maar het kan best wel een rustig dagje worden, vrees ik…
Advertenties

Over peSHIr

Online busy-body
Dit bericht werd geplaatst in Huis. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s