Mmm, dat had ik me eerder af moeten vragen…

…want nog geen vijf minuten later werd ik gebeld vanaf de receptie dat hij er was.

Hij was eerst naar de hoofdingang gereden, dus mijn mailtje met routebeschrijving tot aan de parkeerplaats is"in ieder geval niet bij hem en misschien wel helemaal niet bij de dealer terecht gekomen.

Toen ik op zijn voor-de-zekerheid vraag ‘Ze weten wat ermee moet gebeuren?’ zei dat het ging om het ombouwen van de carkit viel hij bijna om van verbazing. Net als ik vroeg hij zich af waarom hij helemaal met een busje met ambulance erachter (en daar een leenauto op) van Breda naar Langbroek moest rijden als het alleen maar om een carkit ging. Dat had net zo makkelijk vanmiddag even op de parkeerplaats kunnen worden gedaan, vond (ook) hij. Waarbij hij zijn werkgever (?) net zo voor gek verklaarde als ik de afgelopen weken al een aantal keer gedaan heb, wat ik wel weer lollig vond.

Ach, nu kan ik eens proberen of een Fabia sedan met lichtmetalen velgen nog anders rijdt. En of een electrisch schuifdak nog verschil maakt of niet.

Donderdag kom de goede man in ieder geval weer terug om de boel weer om te ruilen. En dan hoop ik dus dat de juiste carkit erin zit, goed aangesloten en werkend.

Advertenties

Over peSHIr

Online busy-body
Dit bericht werd geplaatst in Auto/motor. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s