Ondersteuning voor foto’s in MSN Spaces zo buggy als een mierenhoop!

Nou is ’t genoeg! De ondersteuning van foto’s in MSN Spaces is zo ontzettend buggy dat ik voortaan waarschijnlijk geen foto’s meer op mijn weblog zal gaan plaatsen. ’t Werkt gewoon niet. Foto’s worden op onverwachte plaatsen in fotoalbums gelinkt, op de verkeerde plekken verwijderd, etc. Je kunt er gewoon helemaal niet van op aan. Erg jammer…

Ik wordt er gewoon  van!

Advertisements

Over peSHIr

Online busy-body
Dit bericht werd geplaatst in Computers en internet. Bookmark de permalink .

6 reacties op Ondersteuning voor foto’s in MSN Spaces zo buggy als een mierenhoop!

  1. Chubby zegt:

    dat is inderdaad vervelend, maar het kan wel voorkomen worden dat hij de foto\’s die in je blog staan zomaar ergens in je fotoalbum wegzet. Je logboek foto\’s worden altijd in een mapje gezet "mijn blogfoto\’s" in je foto album. Dit mapje kan je dan gewoon verwijderen en je foto\’s blijven dan wel in je logboek staan. waarschijnlijk heb je dit mapje een keertje aangepast en een andere naam gegeven of foto\’s erbij gezet. Elke keer als je nu foto\’s in je logboek zet schrijft hij ze daarbij. Wil je hier van af dan moet je het desbetreffende fotoalbum verwijderen en een nieuwe aanmaken. Als je nu foto\’s in je logboek zet moet je het logboek mapje dus elke keer gewoon verwijderen en niet van naam veranderen of andere foto\’s erbij zetten.Kan je er nog wijs uit?? groetjes lea

  2. Jarno zegt:

    Dit heb ik een tijd lang volgehouden, maar werken doet het niet echt. Ik vind als programmeur dat software een bepaald verwachtingspatroon hoort waar te maken (zeker voor niet-specialisitsiche gebruikers zoals de gemiddelde gebruiker van MSN Spaces) en dat doet MSN Spaces met zijn foto-ondersteuning nu helemaal niet.Er wordt gewoon ronduit slordig en niet voorspelbaar gelinkt. Weblog items met foto\’s die ik vanaf mijn GSM stuur (via die email functie) gaan altijd goed en worden nergens in een fotoalbum gelinkt maar alleen aan het betreffende item. Alleen bij items die ik via de webinterface zelf aanmaak gaat \’t fout. Ik vermoed dat daar een grondige bug in zit.En als je bij een weblog item een foto linkt die al in een album zit (dat kan, met dat tweede tabblad), dan weet ik helemaal niet wat er gebeurt. Soms verschijnen de afbeelding dan in dat "Mijn Foto\’s" album (of ik die nu hernoemd heb of niet), soms niet. En ik zou ook verwachten als dezelfde foto op meerdere plekken gelinkt staat (dus: in een album gezet en daarna gelinkt aan een weblog entry zonder opnieuw te uploaden) dat bij verwijderen op een van de twee plaatsen de afbeelding op de andere plek blijft staan. Dat hij dus pas wordt verwijderd als hij "nergens meer gebruikt wordt". En dat is ook niet het geval.Het is echt een ramp, en ik ben het goed zat. Microsoft past \’t maar aan…

  3. Jarno zegt:

    En \’t is dus erger nog met die bugs. Op het moment zit ik nog lang niet aan mijn maximum ruimte voor afbeeldingen (het getoonde percentage is 3.333333333333333%) maar toch staat het balkje volledig ingekleurd en krijg ik bij het uploaden van een afbeelding de melding dat ik afbeeldingen moet wissen om meer ruimte vrij te maken.Bagger is \’t!

  4. Stanley zegt:

    chill es een btje man!

  5. pol zegt:

    Wat een gezwam zeg. Hier heb je dus niks aan, er wordt helemaal geen oplossing voorgesteld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s